طرز تهیه املت با گوجه گیلاسی

چهارشنبه 9 فروردین 1396 ساعت 18:31


ابتدا روغن را داخل تابه ریخته سپس منتظر بمانید تا داغ شود در این مرحله گوجه های گیلاسی را داخل روغن ریخته و نمک بزنید حالا تابه را آرام بچرخانید تا گوجه ها تفت داده شوند، رنگ گوجه ها بعد از چند ثانیه کمی تغییر کرده و نوبتی شروع به ترکیدن میکنند و با ترکیدن هر کدام روغن داغ به چشوچالتون پاچیده طوری که انعکاس صدای جیغتان در کوه میپیچه در نتیجه شما میتوانید برای جلوگیری از این اتفاق گوجه های گیلاسی را ابتدا نصف کرده سپس در روغن داغ بریزید و تفت دهید و بعد گوجه ها را با قاشق فشار دهید تا له شده و تخم مرغ ها را بر روی گوجه بشکنید و بعد از چند دقیقه، هم بزنید،  اکنون املت گوجه گیلاسی آمادس و نوش جانتان.


نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)

نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد